Aquest octubre ha sigut un mes professionalment i social intens. Una tardor de tardes al carrer i nits al despatx, organitzant jornades com Agronyam. Una iniciativa impulsada pel Consorci Leader del Camp, que vam tenir el plaer de coordinar amb la Marta Conesa. Un projecte dirigit a posar en contacte productors agroalimentaris i restauradors del Camp de Tarragona i a  trobar aquest trosset de temps per relacionar-nos i tastar-nos a foc lent.

El Celler Cooperatiu de Nulles va ser l’espai escollit per desenvolupar la jornada i La Carme Gasull la millor persona per innaugurar-la. La resta de ponents van acabar de lligar la salsa. Xavier Olivé, exposant la necessitat imperant d’explicar històries i definir territoris de marca. El Leandre de La Conca 5.1, transmeten  la seva voluntat imparable d’aportar valor i autoestima a la Conca. La Maria de La Peña i el Licor de Magnòlia On The Rocks que espero probar ben aviat. Santa Teca i aquesta aposta per la fusió gastronòmica i cultural de productes i persones amb ànima.

Persones, experiències i productes amb molt bon gust, esdevenen imprescindibles per prendre consciència de la grandesa d’un Camp de Tarragona que ens estimem  massa poc. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *